BBQ

BUITEN ETEN IS ALTIJD FEEST


Je kan, als gastvrouw of -heer, rustig alles vooraf voorbereiden om zo mee te genieten van het gezellige samenzijn met de genodigden.

Ben je ervan overtuigd dat er niets gaat boven de smaak en geur van door briketten gegrild vlees? Ben je er trots op om het vuur aan te steken en dit goed te houden terwijl je kookt? Wil je een perfect vuur door een druk op de knop? Waardeer je de juiste temperatuurinstelling die gasbarbecues je kunnen bieden? Wil je eigenlijk het hele gedoe met briketten en as vermijden? Of werk je liever helemaal niet met open vuur? Heb je een voorkeur voor het gemak van elektriciteit?

Alles is mogelijk. De keuze tussen houtskool, gas of een elektrische BBQ is immers persoonlijk.


Garantie
Weber biedt een garantie voor de belangrijkste onderdelen aan, die begint bij twee jaar of langer voor houtskoolbarbecues en tien jaar of langer voor gasbuitenkeukens.

Tijdloze ronde vormen. Met zijn emblematische lijnen heeft de Weber barbecue zich een plaats veroverd in de geschiedenis van de gebruiksvoorwerpen die inmiddels designiconen zijn geworden. Bij Weber heeft men altijd graag stijl aan prestaties gepaard…

We zijn een geautoriseerde Weber Premium Plus dealer, waar een zeer groot deel van het Weber assortiment getoond wordt in een aparte shop.

Voor meer informatie over barbecues, accessoires en tips : http://nl.weberstephen.be

 

GAS BBQ

 

Gasbarbecues kunnen de juiste temperatuurinstelling bieden.

Meer Informatie >>

HOUTSKOOL BBQ

 

Bekijk ons uitgebreid aanbod aan houtskool BBQ’s.

Meer Informatie >>

BBQ DIVERSE

 

Bij iedere BBQ horen de juiste attributen. Deze vind je bij ons.

Meer Informatie >>

ELEKTRISCHE BBQ

 

Heb je een voorkeur voor het gemak van elektriciteit? Alles kan.

Meer Informatie >>