ELEKTRISCHE BBQ


BARBECUEËN IN DE STAD KAN NIET. HOEZO, KAN NIET?


Weber heeft lichte, compacte barbecues voor stedelingen ontworpen die perfect op een balkon, een terras of in een kleine tuin kunnen worden gebruikt. En wat de malsheid en de smaak van je gerecht betreft, Weber heeft dit getest: zelfs professionals proefden geen verschil tussen de gerechten van de Weber elektrische barbecue, gas- of houtskoolbarbecue.

 

Werking

Je kan meteen aan de slag, want je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Het grootste voordeel van een elektrische barbecue van Weber is het gebruiksgemak. De Weber Q-serie is uitgerust met een traploos instelbare temperatuurregelaar waarmee de temperatuur goed geregeld kan worden en het grillen van de gerechten nauwkeurig in de gaten gehouden kan worden. Het handige lekbakje onder de barbecue maakt het schoonmaken van de barbecue erg gemakkelijk. Voor de Q barbecues zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor nog meer barbecueplezier.

 

De barbecue waar je je buren niet mee stoort

Gas- en houtskoolbarbecues zijn in de stad vaak ongewenst of verboden. Soms wordt dit ook vermeld in de huurovereenkomst. Een elektrische barbecue is daarom de ideale oplossing voor stedelingen. Zonder gloeiende houtskool en snel gebruiksklaar zodat je je buren geen overlast bezorgt. Als je ze uitnodigt om jouw overheerlijke ‘gepofte aardappelen’ te komen proeven, zal je ze er zelfs heel blij mee maken …